Huwelijksfeesten - Het Notelaarshof
Huwelijksfeesten - Prachtige feestzalen van gerenoveerde hoeve aan de rand van het Pajottenland.

Huwelijksfeesten

Trouwen in stijl op een droomlocatie.

Het vinden van een locatie met de juiste sfeer die beantwoord aan uw dromen is al een hele beleving. Het Notelaarshof biedt u deze droomlocatie aan. De gerenoveerde hoeve aan de rand van het Pajottenland is een unieke combinatie van authentiek met het comfort van hedendaags en modern. Het bestaat uit een feestschuur (zaal) voor 120 personen en een hooizolder (zaal) voor 50 personen met met alle technische faciliteiten.

Een exclusieve feestzaal in een prachtige groene omgeving.

De gerenoveerde hoeve aan de rand van het Pajottenland is een unieke combinatie van authentiek met het comfort van hedendaags en modern. Het bestaat uit een feestschuur (zaal) voor 120 personen en een hooizolder (zaal) voor 50 personen met met alle technische faciliteiten. De sfeer is uniek. Daar zijn tevens de paardenstallen met raszuivere Haflingers, de mooie en intieme binnentuin, een ruime parking en weidse weilanden eromheen.

Er komt veel kijken bij een bruiloft, van het vastleggen van een locatie, het officiële gedeelte, de receptie, de catering, de bruidstaart, de fotograaf… tot aan een feestzaal.  Wij helpen jullie graag bij het opstellen van de grote dag. Wij kunnen alles voor u organiseren van de ceremonie, de receptie, het buffet  of diner én het grandioze feest? Allemaal op één locatie!

Ons professionele en veelzijdige team staat tijdens de grote dag klaar om alles op rolletjes te laten verlopen. En dat alles met hartelijkheid en gastvrijheid. het zal uw genodigden aan niets ontbreken.

Een ideale trouwlocatie.

Samen met u bekijken we alle mogelijkheden die aansluiten op jullie wensen. Wij hebben alles in huis om jullie dag tot een succes te maken. Van horeca tot catering en van sfeervolle locatie tot aan de aankleding hiervan. Ook is onze locatie een zeer geschikte locatie voor het maken van trouwfoto’s.

Het bezichtigen van de zaal en het bespreken van een menu kan iedere maandag- en dinsdagavond.
Vanaf 20 uur na telefonische afspraak 0476/55 27 07.

Wij hebben alles in huis om jullie dag tot een succes te maken.

Het Notelaarshof, staan borg voor een heerlijke maaltijd, een verzorgde service en een ontspannen sfeer voor uzelf en uw genodigden. Wij werken graag, samen met u. Ook een menu helemaal volgens uw wensen en behoeften is mogelijk.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Bel vrijblijvend voor het maken van een afspraak.
We nodigen jullie graag uit voor een eerste kennismaking.
Vanaf 20 uur na telefonische afspraak 0476/55 27 07.

Alles is gebaseerd op een gemoedelijke en landelijke sfeer.

Het Notelaarshof biedt u deze droomlocatie aan.

Wij helpen jullie graag bij het opstellen van de grote dag.

Gemoedelijke en landelijke sfeer

Contact - Het Notelaarshof
Contact - Prachtige feestzalen van gerenoveerde hoeve aan de rand van het Pajottenland.