Wie zijn we

Tot op de dag van vandaag een groot succes

Wij hebben onze slagerij in 1990 opgestart nadat Herlinde haar diploma van regentaat huishoudkunde behaalde en Karel het diploma van slager, spekslager, traiteur. Nadien ging Karel aan de slag in Mechelen als slagersgast waarna hij na zijn legerdienst een viertal jaar ervaring opdeed in verschillende gerenommeerde slagerijen in het Brusselse.
Daar wij zeer trots zijn op onze zelfgemaakte producten werd er regelmatig deelgenomen aan verschillende vakwedstrijden om onze producten door een vakjury te laten keuren, op Eurobeef behaalden wij verschillende gouden, zilveren en bronzen medailles en in Nederland werden wij Europees kampioen met onze gekookte portoham.

Verschillende gouden, zilveren en bronzen medailles.

In 2001 werden wij meester-spekslager van Belgiƫ en in 2006 behaalden wij de verbruikers prijs op het Belgisch kampioenschap barbecueƫn.Na verloop van tijd hebben Herlinde en Karel zich bij geschoold als traiteur en banket aannemer wat tot op de dag van vandaag een groot succes is en een ideale aanvulling is bij de slagerij. Wij zijn dan ook zeer trots dat wij in maart 2009 onze eigen feestzaal kunnen openen.

Voor iedere aangelegenheid de juiste formule.

Contact - Het Notelaarshof
Contact - Prachtige feestzalen van gerenoveerde hoeve aan de rand van het Pajottenland.